Аквапарк Аквамания Албена отваря врати за Лято 2017 на 1-ви юни

 


На 01 юни – денят на детето, в 10:00ч., Аквапарк-Аквамания отваря врати за най-нетърпеливите да опитат емоцията на водните атракции, в едно от най – модерните в технологично отношение, съоръжения.

 

  

         В деня на откриването, специално са поканени талисманите на Албена: делфинчето Доди, катеричката Алби и лястовичката Ири. За още по-голяма празничност в програмата е включена класическа балетна формация с ръководител г – жа Светла Веселинова. И дори с това няма да се изчерпи отбелязването на празника – мини-коктейли, танцови аниматорски изпълнения, детска дискотека, подаръци, лакомства и часове наред – щури водни игри!

 

  

         За всички посетители на възраст под 12 години входът ще бъде БЕЗПЛАТЕН!

 

  

         Истинската водна магия заема територия от близо 30 000 кв.м. във ваканционно селище Албена. Посетителите ще имат възможността да влязат в завладяваща надпревара помежду си на четирите писти, с обща дължина 315 метра на атракциона „ПроРейсър" или да се изкачат по 20-метровата кула и изпитат тръпката от рафтинга на 183-метровия „Мамут". Освен това ще могат да изпробват още две адреналин атракции: 191-метровото ТОРНАДО, първо и единствено по рода си в Европа увеселително съоръжение, както и 77-метровата пързалка за отвесно спускане FreeFALL. За тези, които харесват по-спокойни атракции, през територията на парка си прокрадват път „Мързелива река" и бързеите на „Дивата река", сред скалистите каньони, вълнуващи фонтани, водни оръдия и специалните ефекти, които крие паркът.

 

  

Подробности за Аквапарк-Аквамания на адрес: http://albena.bg/bg/pages/aquapark.html