Какво е „Карта на българските медии по света“?

ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ, след интерактивната карта „Виж България“, в която с удоволствие събираме Вашите снимки и след “Картата на българската гордост“, дойде време за „Карта на българските медии по света“. Картата възникна като идея след Десетата световна среща на българските медии миналата година от 19 до 23 октомври в София, Босилеград и Цариброд. Телевизия ТУРИЗЪМ и туристическият портал www.SEE.BG благодарят за помощта и съдействието на г-н Максим Минчев и неговия екип от БТА.

Разбира се, не претендираме за изчерпателност на информацията и ще се радваме ако ни пишете за непубликувани медии, допуснати грешки и конкретни препоръки. Запазваме си правото точно тук да допълним тази карта и с български културни центрове, училища и български средища, защото и колегите журналисти са сред стожерите на българските писменост, дух и култура. За да помним и да намираме българското и извън границите на България... и да го помнят и децата, и внуците ни.

Карта на българските медии по света

Легенда на медиите по дейности

За видите медиите от конкретна дейност може да изберете от легендата.

Правила и условия

„Карта на българските медии по света“ съдържа данни и контакти на българските телевизии, радиа, вестници, списания и уебсайтове по целия свят. Поради спецификата на дейността, с която се занимават колегите български журналисти в тези медии, решихме да прибавим към тази карта и български културни средища, български културни центрове и български училища.

 

Всеки потребител може да предложи информация за неизвестна до момента българска медия или българско културно средище извън пределите на Родината за включване в сайта, като изпрати информация на имейл tvt@see.bg.

Списък на българските медии по света:

Новини

Първо издание на Националния фолклорен фестивал на етносите
26.06.2017

Митко Стайков откри първото издание на Националния фолклорен фестивал на етносите

Виж повече
Еньовден в Търговище
21.06.2017

Идва Еньовден – празника на Слънцето, водата и билките.

Виж повече
Министър Ангелкова откри сезон Лято 2017 в Слънчев бряг
19.06.2017

Най-големият морски курортен комплекс на България предлага изключително разнообразие от туристически и съпътстващи…

Виж повече
Древен тракийски ритуал по посрещане на Слънцето край Ямбол
19.06.2017

Сценарият за обреда на скалното светилище в античния „Кабиле“ е специално разработен от проф. дин Валерия…

Виж повече