Туристически холдинг Виктория Груп щурмува Морските Оскари

  

 

 
Най-големият хотелиерски оператор в България - туристически холдинг "Виктория Груп", получи заслужена номинация от Морските Оскари. .Церемонията Marine Lifestyle Awards 2017 ще отличи най-успешните компании в морския  на 28 юли 2017 г. от 19 часа на сцената на Амфитеатъра в град Приморско 
Холдингът "Виктория Груп" е основан през 1996 г. Портфолиото му включва 4 и 5-звездни хотели, привличащи туристи в топдестинациите на България. В курортен комплекс Еленит е „Роял клуб Виктория“ впечатлява с изяществото на петзвездния хотел „Касъл“, хотелите “Роял Парк“, “Андалусия“, “ Атриум“, “Роял Бей“, “Негреско“, вили „Роял Каса“ и Холидей Вилас - Елените. Ваканционно селище „Елените“ е изключителен комплекс с множество допълнителни инклузивни обекти и туристически атракции, сред които и Аква Парк, предпочитано място за семейни ваканции. Курортното селище е носител на множество награди, включително и за най-добро ваканционно селище за 2016 г.
В курортен комплекс Слънчев бряг на първа линия се намират хотелите “Виктория палас“ и “Чайка бийч“ – общият им капацитет е над 4000 легла. Както и хотелите “Метропол“ и “Аркадия“. В античния град Созопол е разположен ваканционен комплекс “Хасиенда бийч“. 
Хотелите са изключително разпознаваеми със своя ваканционен, градски, събитиен и конферентен туризъм. Базите на холдинга предлагат над 13 000 легла в София, Пловдив, Пампорово, Созопол, Слънчев Бряг и курортно селище Елените. В продължение на 20 години компанията изгражда ключови партньорства с най-големите тур оператори в световен мащаб. Ангажиментите на холдинга не се ограничават само до постигането на добри финансови резултати, а дават възможност за професионално развитие - наети са над 3000 българи, които остават да живеят и да се развиват в България.
Най-емблематичният хотел в богатата колекция на Виктория Груп е хотел „Маринела“ София. За добрите практики и постижения той бе отличен в луксозния сегмент в хотелиерството от Световната организация World Luxury Hotel Awards на официална церемония в Доха. Хотелите „Марица“ в Пловдив и „Пампорово“ са първите хотели на холдинга.
Третото издание на престижните награди е под патронажа на Община ПРИМОРСКО, която и това лято старира рано туристическия сезон с препълнени хотели, с десетки културни и спортни събития. 
Един от водещите хотели в града - комплекс "Сънрайз", е сред номинираните за престижните статуетки. Освен, че няма конкуренция по природен ресурс - разположен е на цели 4 500 кв. м., 3 хиляди от които зеленина, той предлага и куп услуги за своите гости. 
Заслужена номинация получи един от най-предпочитаните ресторанти на Черноморието - Мусони Fish&Wine в Слънчев бряг.
Концепцията на Мусони е позната на ценителите от два водещи ресторанта в Пловдив - "Хемингуей" и "Мемори".
Конкурсът Marine Lifestyle Awards 2017 подкрепя идеите за по-добро качество на живот, здраве и свободно време и ще отдаде нужното внимание на успешните постижения в Лайфстайл индустрията, която дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет.