Каваците в Созопол са озазис за българските туристи - церемонията на Морските Оскари е на 17 август в Златни пясъциДомакин на Морските Оскари е уникалният шумерски дворец Аргищ Партез


Хотелите и заведенията на Каваците в Созопол получиха най-много номинации от четвъртото издание на Морските Оскари. Официалната церемония ще се състои на 17 август в царския шумерски дворец Аргищ Партез в Златни пясъци. Луксозният жилищен и хотелски комплекс, който получи престижна награда от седмото издание на конкурса LUXURY PROPERTY AWARDS 2017, е без аналог на родното Черноморие и на Балканите.  Партньорите на конкурса номинираха един от най-стилните плажни ресторанти на Черноморието - Del Mare, който е част от комплекс Green Life Beach Resort Sozopol.
Del Mare привлича гости със собствена плажна зона, изискан интериор в средиземноморски стил буквално от брега на морето.Гастрономически шедьоври, отбрани напитки, приятна музика и тематични вечери са част от чудесата в ресторанта. Ливанските специалитети са толкова нетипични, че ги правят запазена марка на Del Mare, но освен тях предпочитани за клиентите остават италианските и испански вечери, които впечатляват и най-изтънчените вкусове. Голям избор на риба и морски дарове, внимателно селектирана винена листа и коктейли очароват гостите.  


 

Наградите Marine Lifestyle Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения  в черноморския регион на страната.  
 
Организаторите ще номинират компаниите от морския регион до 10 август.  Основна цел на събитието е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на българските компании у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България. Повече информация в страницата на организаторите: www.vipcompr.com
Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън е за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.