Кампания "Очакваме ви у дома" на БХРА кани българите от чужбина да почиват в България

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) стартира кампания „Очакваме ви у дома“ за партньорство с българските общности и клубове зад граница.

Хотели, заведения, магазини и други търговски обекти ще предоставят специални отстъпки от цената на своите услуги и продукти. От тях ще могат да се възползват сънародниците ни зад граница, както и представителите на етническите български малцинства в чужбина.

Партньор на кампанията на БХРА е и Министерство на туризма.

“Министерство на туризма приветства Вашата инициатива да покажете на българите зад граница, че не са забравени и са важни за страната ни. В тази безпрецедентна криза е изключително важно да привлечем сънародниците ни като очаквани и желани туристи” - се казва в писмо на туристическото ведомство до БХРА, подписано от зам.-министъра на туризма Ирена Георгиева.

Всички клубове, сдружения и общности на българи ще могат да заявят карти от партньорската програма за лоялност на БХРА, които им дават право на намаленията. Картите са безплатни, като единствената сума, която се дължи за тях еднократно е тази, покриваща производствените разходи за самата пластика.

Предлаганите от хотели, ресторанти, механи, къщи за гости, магазини за техника, бензиностанции и други обекти, членове на БХРА и партньори на организацията, намаления са в размер до 50% от редовните цени.

Всички предложения, включени в кампанията, може да се разгледат тук – https://news.bhra-bg.org/

 

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) вярва, че чрез кампанията „Очакваме ви у дома“  ще сме полезни на нашите сънародници зад граница и ще им предоставим още една причина да почиват в България и да опознаят нейните красоти.

Вече са изпратени писма до по-голяма част от българските общности в чужбина и всички сдружения, които искат могат да се включат в кампанията и да заявят своите карти за отстъпка, като изпратят email на адрес: office@bhra-bg.orga-bg.org