Стартират три нови директни полети от България до Сейшелите през 2023 г.

Новината бе съобщена на специално събитие, организирано от Сейшелския туристически борди с участието на г-жа Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма

 

Първите директни полети за 2023 година от България до Сейшелските острови ще стартират от януари. Екзотичната дестинация става все по-достъпна и предпочитана от българите. Самолетните билети са вече в продажба, като чартърите ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Те ще се реализират със съдействието на сейшелския туроператор 7South, българските им партньори – Planet Travel Centerи Luxutour, както ис активната подкрепа на Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България. Датите за директните полети до Сейшели за 2023 г. са: 20.01.2023 – 28.01.2023, 25.02.2023 – 05.03.2023 и 18.03.2023 – 26.03.2023 г.

Г-жа Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма

 

Новината бе съобщенапо време на официално събитие в София, организирано от Сейшелския туристически борд.На него взеха участие г-жа Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма, представители на Туристическия борд на Сейшели –г-жа Бернадет Вилемин, генерален директор „Маркетинг на дестинации“, и г-жа Лена Хоаро, маркетинг директор за Русия, ОНД и Източна Европа, както и г-н Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България, г-н Емерджан Инанчер, генерален директор за България на Turkish Airlines, г-н Петър Стоянов, генерален директор на Luxutour, и г-жа Дарина Стефанова, генерален директор на Planet Travel Center. 

Г-н Емерджан Инанчер, генерален директор за България на Turkish Airlines

 

„Сейшели несъмнено е един от нашите партньори в туризма, с който искаме да развием отношенията си и да задълбочим възможностите за ползотворно сътрудничество и в бъдеще. Сейшели е предпочитана дестинация за туризъм от висок клас и е ярък пример за стойностен туристически продукт, който едни от най-добрите български туроператори развиват и утвърждават. Вярвам, че вече са поставени прекрасни основи на нашето сътрудничество, защото много българи познават дестинацията с най-добрите ѝ предимства.Убедена съм, че усилията на г-н Максим Бехар, като почетен генерален консул на Сейшели в България, за развитие на нашите двустранни отношения ще донесат прекрасни резултати и в бъдеще“, сподели г-жа Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма.

(от ляво надявсно): Г-н Емерджан Инанчер, генерален директор за България на Turkish Airlines,

г-жа Бернадет Вилемин, генерален директор „Маркетинг на дестинации“ на Туристическия борд на Сейшели,

г-н Максим Бехар, Почетен генерален консул на Сейшели в България,

г-жа Лена Хоаро, маркетинг директор за Русия, ОНД и Източна Европа на Туристическия борд на Сейшели,

 

г-н Петър Стоянов, генерален директор на Luxutour

 

„Щастливи сме, че България стана един от ключовите туристически пазари за Сейшелските острови. Потокът от български туристи продължава да се увеличава както заради красивата природа, така и заради разнообразните водни атракции и автентична култура. Вярваме, че екзотичната дестинация може да предложи незабравими преживявания за всеки, а директните полети значително ще улеснят пътуването им до там,сподели г-жа Бернадет Вилемин, генерален директор „Маркетинг на дестинации“ на Туристическия борд на Р Сейшели.

Г-жа Анна Бътлър Пайет, управляващ директор на 7°South, г-н Максим Бехар, Почетен генерален консул на Сейшели в България,

и представители на Туристическия борд на Сейшели - г-жа Бернадет Вилемин, генерален директор „Маркетинг на дестинации“

 

и г-жа Лена Хоаро, маркетинг директор за Русия, ОНД и Източна Европа

 

 

„За нас е много важно да бъдем част от добрите двустранните отношения на двете страни и туризма и да помогнем за по-нататъшното развитие на туристическия сектор. Целта ни е до 2024 година да летим от България до Сейшелските острови ежедневно“,сподели г-н Емерджан Инанчер, генерален директор за България на Turkish Airlines.

Екипът на М3 Communications Group, Inc. и Сейшелския туристически борд

 

Сейшелският туристически бордорганизира и специална сейшелска вечеря на 22 ноември в София за туроператори и партньори. На събитието се включи и г-жа Анна Бътлър Пайет, управляващ директор на 7°South, която разкри повече за красивите кътчета на Сейшелските острови и възможностите за туризъм през 2023 година.

 

Директните полетисе радват на все по-голям интерес от българите, а Сейшелските острови се превърнаха в една от най-популярните топли и слънчеви дестинации за отдих в България и Европа.Първите два директни полета излетяха с пълен капацитет, а пътниците бяха посрещнати тържествено с подаръци и музика още на международното летище в столицата Виктория.

 

Дати на директните полети до Сейшели за 2023 г.:

 

Повече информация за полетите:

 

 

За повече информация или въпроси, моля, свържете се с

Генералното почетно консулство на Република Сейшели в София

по имейл на consul@seychelles.bgили на телефон +359 888 50 31 13.